Menu
Your Cart

Costume - Compleuri

Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKC005
Compleul Crina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Crina (cod: VLC 009) dar cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate...
800Lei Fără TVA:800Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKDaV003
Costumul Dana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Vesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
830Lei Fără TVA:830Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKDo001
Costumul Doina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
900Lei Fără TVA:900Lei
Compleu Gina Compleu Gina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKG008
Compleul Gina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: bluza si fusta. Bluza este confectionata din catifea neagra, cu broderie colorata pe toata suprafata pieptului si a spatelui, iar manecile sunt din material organza. Fusta este confectionata din catifea,  cu broderi..
1.100Lei Fără TVA:1.100Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKI007
Compleul Ioana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Felicia (cod: VLFs 057) cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate in nuante de rosu...
980Lei Fără TVA:980Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKJ004
Compleul Julia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Fusta model Doina (cod: LTFD – 004) este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate. Vesta este confectionata din stofa neagra, tipar cu colt..
850Lei Fără TVA:850Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKM006
Compleul Marioara este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Marioara cu maneca scurta (cod: VLMA 041). Fusta este confectionata din catifea albastra,  finalizata in partea de jos cu tul negru...
580Lei Fără TVA:580Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKO002
Costumul Oana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea albastra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Fusta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, pe talie si in partea d..
850Lei Fără TVA:850Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKVr009
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de rosu. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe pie..
900Lei Fără TVA:900Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKVa010
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe..
900Lei Fără TVA:900Lei
Tinuta Manuela Tinuta Manuela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTtM011
Tinuta Manuela este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din trei piese: ie, vesta si fusta. Ia este confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cusuta manual cu motive florale. Vesta este din catifea neagra, cu broderie florala, albastru cu auriu.  Fusta este confectionata din stofa..
850Lei Fără TVA:850Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.