Menu
Your Cart

Costume - Compleuri

Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKC005
Compleul Crina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Crina (cod: VLIeC009) dar cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate...
900Lei Fără TVA:900Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKDaV003
Compleul Dana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Vesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKDo001
Costumul Doina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
1.100Lei Fără TVA:1.100Lei
Compleu Gina Compleu Gina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKG008
Compleul Gina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: bluza si fusta. Bluza este confectionata din catifea neagra, cu broderie colorata pe toata suprafata pieptului si a spatelui, iar manecile sunt din material organza. Fusta este confectionata din catifea,  cu broderi..
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKI007
Compleul Ioana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Felicia (cod: VLIeFs057) cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate in nuante de rosu...
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKJ004
Compleul Julia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Fusta model Doina (cod: VLLTFD004) este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate. Vesta este confectionata din stofa neagra, tipar cu colt,..
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKM006
Compleul Marioara este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Marioara cu maneca scurta (cod: VLIeMs041). Fusta este confectionata din catifea albastra,  finalizata in partea de jos cu tul negru...
680Lei Fără TVA:680Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKO002
Compleul Oana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea albastra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Fusta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, pe talie si in partea d..
1.100Lei Fără TVA:1.100Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKVr009
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de rosu. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe pie..
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTKVa010
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe..
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Tinuta Manuela Tinuta Manuela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLLTtM011
Tinuta Manuela este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din trei piese: ie, vesta si fusta. Ia este confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cusuta manual cu motive florale. Vesta este din catifea neagra, cu broderie florala, albastru cu auriu.  Fusta este confectionata din stofa..
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.