Menu
Your Cart

Ii cu maneca lunga

Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLCV001
Camesa Virginia este un model autentic din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, in cruciulite, cu motiv floral trandafir.  Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Na..
950Lei Fără TVA:950Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeB023
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in gen..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeEv015
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip clopotei, de culoare verde. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG017
IE autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă scurtă, cusută manual, cu motive florale colorate. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. Se poartă cu mândrie din generație..
420Lei Fără TVA:420Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMrn036
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori rosu si negru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu man..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM005
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din genera..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMnb039
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori negru si bej. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeO014
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, rosu si negru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in gene..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS018
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeV037
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale si geometrice, colorate. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR003
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip prescura, tricolor, incadrate cu coltisori. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
420Lei Fără TVA:420Lei
Ie – Georgiana 2 Ie – Georgiana 2
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG028
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip prescura, incadrate in coltisori, combinatie de culori negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de or..
420Lei Fără TVA:420Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeC004
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare verde. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu ma..
650Lei Fără TVA:650Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeDm002
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale colorate, cu margele. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
1.500Lei Fără TVA:1.500Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCL009
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
580Lei Fără TVA:580Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCR041
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD011
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare neagra, pe toata suprafata manecii. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
850Lei Fără TVA:850Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD040
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca trei sfert,  cu rascroiala la gat in forma de U, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de ma..
370Lei Fără TVA:370Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD034
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somesul mic, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, galben si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Na..
870Lei Fără TVA:870Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeF026
Ie/Cămeșă autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă lungă, cusută manual cu motive florale inspirate de frumusețea trandafirului. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. ..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeF007
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
900Lei Fără TVA:900Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG012
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale, avand ca inspiratie garoafa. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
570Lei Fără TVA:570Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGa035
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador sau albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale in nuante de albastru, inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini mai..
580Lei Fără TVA:580Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGr008
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador sau albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale, in nuante de rosu, inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiest..
580Lei Fără TVA:580Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeL019
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Moldova, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si rosu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM022
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeO020
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive cu sire, peste cot si finalizata cu dantela crosetata manual. Este o creatie Virginia Linul, inspirata de camesile femeilor din Tara Nasaudului din perioada anilor ..
650Lei Fără TVA:650Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR016
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
700Lei Fără TVA:700Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeRm006
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale colorate, cu margele. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
2.400Lei Fără TVA:2.400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR010
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare verde, pe toata suprafata manecii. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara ..
750Lei Fără TVA:750Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS013
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
750Lei Fără TVA:750Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS025
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudul..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSr021
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit brazdat de apele de munte. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeV032
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea violetei. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeML049
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeC033
IE/Camesa autentica din zona etnografica Intorsura Buzaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si putin galben, finalizata cu dantela de bumbac. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maies..
570Lei Fără TVA:570Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG030
IE/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si rosie, finalizata cu dantela alba de bumbac, ce exprima tineretea. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de main..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM027
IE/Camesa autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si galbena o combinatie etern eleganta. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zo..
420Lei Fără TVA:420Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS024
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra care ofera o eleganta deosebita. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de ..
420Lei Fără TVA:420Lei
Ie/Camesa cu maneca lunga – Silvana 2 Ie/Camesa cu maneca lunga – Silvana 2
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeT029
IE/Cămeșă autentică din zona etnografică Câmpia Transilvană, confecționată din pânză albinița/matador, bumbac 100%, cu mânecă lungă, cusută manual, cu motive florale de culoare neagră, de o eleganță deosebită, finalizată cu dantelă de bumbac. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propr..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS038
IE/Camesa autentica din zona etnografica Campia de Vest, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale si geometrice, de culoare neagra, completata cu galben, finalizata cu dantela de bumbac. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propri..
550Lei Fără TVA:550Lei
Afişare 1 - 41 din 41 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.