Menu
Your Cart

LinIA traditionala

Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLCV001
Camesa Virginia este un model autentic din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, in cruciulite, cu motiv floral trandafir.  Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Na..
890Lei Fără TVA:890Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCC005
Compleul Crina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Crina (cod: VLC 009) dar cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate...
700Lei Fără TVA:700Lei
Compleu Gina Compleu Gina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCG008
Compleul Gina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: bluza si fusta. Bluza este confectionata din catifea neagra, cu broderie colorata pe toata suprafata pieptului si a spatelui, iar manecile sunt din material organza. Fusta este confectionata din catifea,  cu broderi..
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCI007
Compleul Ioana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Felicia (cod: VLFs 057) cu maneca scurta. Fusta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate in nuante de rosu...
900Lei Fără TVA:900Lei
Compleu Julia Compleu Julia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCJ004
Compleul Julia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Fusta model Doina (cod: LTFD – 004) este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate. Vesta este confectionata din stofa neagra, tipar cu colt..
750Lei Fără TVA:750Lei
Compleu Marioara Compleu Marioara
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCM006
Compleul Marioara este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: ie si fusta. Ia este model Marioara cu maneca scurta (cod: VLMA 041). Fusta este confectionata din catifea albastra,  finalizata in partea de jos cu tul negru...
560Lei Fără TVA:560Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCVA010
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe..
900Lei Fără TVA:900Lei
Compleu Virginia Compleu Virginia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCVR009
Compleul Virginia este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si rochie. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de rosu. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu doua flori, una pe pie..
900Lei Fără TVA:900Lei
Costum Dana Costum Dana
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCDV003
Costumul Dana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: vesta si fusta. Vesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
750Lei Fără TVA:750Lei
Costum Doina Costum Doina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCD001
Costumul Doina este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea neagra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale colorate. Fusta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos a fustei c..
900Lei Fără TVA:900Lei
Costum Oana Costum Oana
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTCO002
Costumul Oana este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din doua piese: sacou si fusta. Sacoul este confectionat din catifea albastra, cusut manual, de jur imprejur, cu motive florale in nuante de albastru. Fusta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, pe talie si in partea d..
850Lei Fără TVA:850Lei
Fusta Carmen Fusta Carmen
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTFC003
Fusta Carmen este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, cu motive florale, in nuante de albastru. Fusta Carmen poate fi combinata/purtata cu o ie sau cu o camasa...
650Lei Fără TVA:650Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTFD001
Fusta Doina este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, pe talie si in partea de jos cu motive florale colorate. Fusta Doina poate fi combinata/purtata cu o ie sau cu o camasa...
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTFM002
Fusta Maria este confectionata din catifea albastra, finalizata in partea de jos cu tul negru. Fusta Maria poate fi combinata/purtata cu o ie sau cu o camasa...
280Lei Fără TVA:280Lei
Fusta Valentina Fusta Valentina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTFV004
Fusta Valentina este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale, in nuante de rosu, pe brau si pe baza fustei, in randuri duble. Are prevazute buzunare ascunse. Fusta Valentina poate fi combinata/purtata cu o ie sau cu o camasa...
750Lei Fără TVA:750Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeB023
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in gen..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCs013
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din gene..
280Lei Fără TVA:280Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCRs012
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din gene..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeEv015
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip clopotei, de culoare verde. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeEv015
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip clopotei, in nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din genera..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFs014
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poa..
330Lei Fără TVA:330Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG017
IE autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă scurtă, cusută manual, cu motive florale colorate. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. Se poartă cu mândrie din generație..
390Lei Fără TVA:390Lei
Ie - Georgiana Ie - Georgiana
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGs017
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip prescura, incadrate in coltisori, culoare maro si bej. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasau..
330Lei Fără TVA:330Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMsnc010
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive geometrice, in nuante de negru si crem. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu..
280Lei Fără TVA:280Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMrn036
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori rosu si negru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu man..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM005
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din genera..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMsa008
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive geometrice, in nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
280Lei Fără TVA:280Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMnb039
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori negru si bej. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeO014
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, rosu si negru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie in gene..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs009
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generati..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS018
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generatie..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs007
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeV037
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale si geometrice, colorate. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeVs016
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea violetei. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta c..
330Lei Fără TVA:330Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR003
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip prescura, tricolor, incadrate cu coltisori. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMs001
IE autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă scurtă, cusută manual, cu motive florale colorate. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. Se poartă cu mândrie din generație..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeRS006
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip prescura, tricolor, incadrate cu coltisori. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se p..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG028
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip prescura, incadrate in coltisori, combinatie de culori negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de or..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs011
Ie autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra care ofera o eleganta deosebita. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origin..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeC004
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare verde. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu ma..
550Lei Fără TVA:550Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeDm002
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale colorate, cu margele. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
1.500Lei Fără TVA:1.500Lei
Ie, Camesa cu maneca scurta - Felicia Ie, Camesa cu maneca scurta - Felicia
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFa005
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului, nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origi..
330Lei Fără TVA:330Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFr004
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului, nuante de rosu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, ..
330Lei Fără TVA:330Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs002
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit brazdat de apele de munte. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zon..
300Lei Fără TVA:300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeVs003
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudu..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCL009
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
480Lei Fără TVA:480Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCR041
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD011
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare neagra, pe toata suprafata manecii. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
850Lei Fără TVA:850Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD040
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca trei sfert,  cu rascroiala la gat in forma de U, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de ma..
370Lei Fără TVA:370Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeD034
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somesul mic, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, galben si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Na..
870Lei Fără TVA:870Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeF026
Ie/Cămeșă autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă lungă, cusută manual cu motive florale inspirate de frumusețea trandafirului. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. ..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeF007
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
900Lei Fără TVA:900Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG012
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale, avand ca inspiratie garoafa. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
570Lei Fără TVA:570Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGr008
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador sau albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale, in nuante de rosu, inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiest..
480Lei Fără TVA:480Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGa035
Ie/Camesa autentica din subzona etnografica Salauta, confectionata din panza matador sau albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale in nuante de albastru, inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini mai..
480Lei Fără TVA:480Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeL019
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Moldova, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si rosu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului..
390Lei Fără TVA:390Lei
Ie/Camesa cu maneca lunga - Monica Ie/Camesa cu maneca lunga - Monica
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM022
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
360Lei Fără TVA:360Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeO020
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive cu sire, peste cot si finalizata cu dantela crosetata manual. Este o creatie Virginia Linul, inspirata de camesile femeilor din Tara Nasaudului din perioada anilor ..
550Lei Fără TVA:550Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR016
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
700Lei Fără TVA:700Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeRm006
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale colorate, cu margele. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
1.700Lei Fără TVA:1.700Lei
Ie/Camesa cu maneca lunga - Roxana Ie/Camesa cu maneca lunga - Roxana
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeR010
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive tip costise, de culoare verde, pe toata suprafata manecii. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara ..
650Lei Fără TVA:650Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS013
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Valea Bargaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive geometrice, in culori elegante, negru si visiniu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara..
750Lei Fără TVA:750Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS025
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudul..
390Lei Fără TVA:390Lei
Ie/Camesa cu maneca lunga - Somes cu rauri Ie/Camesa cu maneca lunga - Somes cu rauri
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSr021
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit brazdat de apele de munte. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeV032
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea violetei. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se po..
420Lei Fără TVA:420Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCL009
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie di..
480Lei Fără TVA:480Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeC033
IE/Camesa autentica din zona etnografica Intorsura Buzaului, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si putin galben, finalizata cu dantela de bumbac. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maies..
570Lei Fără TVA:570Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeG030
IE/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si rosie, finalizata cu dantela alba de bumbac, ce exprima tineretea. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de main..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeM027
IE/Camesa autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra si galbena o combinatie etern eleganta. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zo..
420Lei Fără TVA:420Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS024
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra care ofera o eleganta deosebita. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de ..
390Lei Fără TVA:390Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeS038
IE/Camesa autentica din zona etnografica Campia de Vest, confectionata din panza matador, bumbac 100%, cu maneca lunga, cusuta manual, cu motive florale si geometrice, de culoare neagra, completata cu galben, finalizata cu dantela de bumbac. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propri..
480Lei Fără TVA:480Lei
Ie/Camesa cu maneca lunga – Transilvana Ie/Camesa cu maneca lunga – Transilvana
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeT029
IE/Cămeșă autentică din zona etnografică Câmpia Transilvană, confecționată din pânză albinița/matador, bumbac 100%, cu mânecă lungă, cusută manual, cu motive florale de culoare neagră, de o eleganță deosebită, finalizată cu dantelă de bumbac. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propr..
360Lei Fără TVA:360Lei
Palton Sorina Palton Sorina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTPSA003
Paltonul Sorina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confecționat din stofa alba/crem, brodat de jur imprejur cu motive florale tip Somes, un stil vestimentar care imbina perfect traditionalul cu modernul...
850Lei Fără TVA:850Lei
Palton Sorina negru Palton Sorina negru
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTPSN003
Paltonul Sorina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confecționat din stofa neagra, brodat de jur imprejur cu motive florale tip Somes, un stil vestimentar care imbina perfect traditionalul cu modernul...
850Lei Fără TVA:850Lei
Palton Viorica alb Palton Viorica alb
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTPVA001
Paltonul Viorica este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionat din stofa alba, brodat de jur imprejur cu motive florale, care ofera un stil remarcabil si o eleganta aparte...
900Lei Fără TVA:900Lei
Palton Viorica negru Palton Viorica negru
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTPVN002
Paltonul Viorica este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionat din stofa alba, brodat de jur imprejur cu motive florale, care ofera un stil remarcabil si o eleganta aparte...
900Lei Fără TVA:900Lei
Rochie Alesia Rochie Alesia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA030
Rochia Alesia este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de albastru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
350Lei Fără TVA:350Lei
Rochie Alexandra Rochie Alexandra
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA029
Rochia Alexandra este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
350Lei Fără TVA:350Lei
Rochie Alina Rochie Alina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA008
Rochia Alina este o creație Virginia Linul. Acesta este confecționată din catifea albastră, cusută manual, cu motive florale în nuanțe de albastru. Rafinamentul și eleganța rochiei pune în evidență, cu orice ocazie, persoana care o poartă...
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Rochie Amalia Rochie Amalia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA027
Rochia Amalia este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea verde, cu trena, cusuta manual, cu motive florale colorate in nuante de rosu pe deschizatura piciorului, sus la gat si pe trena. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poar..
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Rochie Andreea Rochie Andreea
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA006
Rochia Andreea este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante colorate. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
850Lei Fără TVA:850Lei
Rochie Aurora Rochie Aurora
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRA007
Rochia Aurora este o creație Virginia Linul. Acesta este confecționată din catifea verde, cusută manual, cu margele aurii, finalizata in partea de jos cu tul negru. Rafinamentul și eleganța rochiei pune în evidență, cu orice ocazie, persoana care o poartă...
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Rochie Camelia Rochie Camelia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRC011
Rochia Camelia este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de albastru, finalizata cu tul negru la partea de jos. Eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
750Lei Fără TVA:750Lei
Rochie Catalina Rochie Catalina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRC019
Rochia Catalina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cusuta manual, cu motive florale in nuante de negru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
750Lei Fără TVA:750Lei
Rochie Corina Rochie Corina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRC026
Rochia Corina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de albastru si finalizata in partea de jos cu tul negru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
850Lei Fără TVA:850Lei
Rochie Daciana Rochie Daciana
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRD017
Rochia Daciana este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cusuta manual, cu motive florale, cu margele, finalizata cu dantela. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.600Lei Fără TVA:1.600Lei
Rochie Daniela Rochie Daniela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRD028
Rochia Daniela este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de albastru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Rochie Dorina Rochie Dorina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRD016
Rochia Dorina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de roz. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.100Lei Fără TVA:1.100Lei
Rochie Elena Rochie Elena
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRE004
Rochia Elena este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu. Rochia are cordonul detasabil. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
500Lei Fără TVA:500Lei
Rochie Gabriela Rochie Gabriela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRG015
Rochia Gabriela este o creatie Virginia Linul, compusa din trei elemente: rochie, fota si brau. Rochia este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale cu margele. Aceasta are maneci ample din material organtza. Fota si Braul  sunt detasabile. Este o tinuta deosebita, car..
1.800Lei Fără TVA:1.800Lei
Rochie Ginny Rochie Ginny
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRG001
Rochia Ginny este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cu trena, cusuta manual, cu motive florale colorate in nuante de rosu pe deschizatura piciorului, sus la gat si pe trena. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poar..
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Rochie Ileana Rochie Ileana
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRI032
Rochia Ileana este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu. Rochia are cordonul detasabil. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
500Lei Fără TVA:500Lei
Rochie Iris Rochie Iris
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRI023
Rochia Iris este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale colorate. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.380Lei Fără TVA:1.380Lei
Rochie Luminita Rochie Luminita
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRL021
Rochia Luminita este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de roz. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.000Lei Fără TVA:1.000Lei
Rochie Mirela Rochie Mirela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRM005
Rochia Mirela este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu si roz, finalizata in partea de jos cu tul negru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
750Lei Fără TVA:750Lei
Rochie Narcisa Rochie Narcisa
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRN025
Rochia Narcisa este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de galben. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
800Lei Fără TVA:800Lei
Rochie Natalia Rochie Natalia
Nou Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRN009
Rochia Natalia este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive florale, finalizata cu dantela de bumbac 100%. Rochia poate fi purtata la orice eveniment, inclusiv ca rochie de mireasa...
550Lei Fără TVA:550Lei
Rochie Norina Rochie Norina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRN018
Rochia Norina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, cu motive florale in nuante de roz. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
800Lei Fără TVA:800Lei
Rochie Patricia Rochie Patricia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRP003
Rochia Patricia este o creație Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cu trena, cusuta manual, cu motive florale colorate pe deschizatura piciorului, sus la gat si pe trena. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, gratia si feminitatea persoanei care..
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Rochie Paulina Rochie Paulina
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRP020
Rochia Paulina este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante colorate. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Rochie Paunita Rochie Paunita
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRP024
Rochia Paunita este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale colorate. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.200Lei Fără TVA:1.200Lei
Rochie Raluca Rochie Raluca
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRR031
Rochia Raluca este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.300Lei Fără TVA:1.300Lei
Rochie Ramona Rochie Ramona
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRR010
Rochia Ramona este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cusuta manual, cu motive florale in nuante de roz. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.100Lei Fără TVA:1.100Lei
Rochie Rose Rochie Rose
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRR013
Rochia Rose este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cusuta manual, cu motive florale in nuante de roz. Eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
800Lei Fără TVA:800Lei
Rochie Sofia Rochie Sofia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRS002
Rochia Sofia este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea albastra, cusuta manual, cu motive florale in nuante de albastru. Rochia are cordonul detasabil. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
500Lei Fără TVA:500Lei
Rochie Tatiana Rochie Tatiana
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRT014
Rochia Tatiana este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea neagra, cusuta manual, cu motive florale pe piept inspirate din pieptarele femeilor nasaudene. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
1.500Lei Fără TVA:1.500Lei
Rochie Valeria Rochie Valeria
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRV022
Rochia Valeria este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea rosie, cusuta manual, cu motive florale in nuante de negru. Rafinamentul si eleganta rochiei pune in evidenta, cu orice ocazie, persoana care o poarta...
700Lei Fără TVA:700Lei
Rochie Viorica Rochie Viorica
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRV012
Rochia Viorica este o creatie Virginia Linul. Acesta este confectionata din catifea verde, cusuta manual, cu motive florale in nuante de rosu. Rochie cu un design placut, extrem de eleganta si rafinata, potrivita pentru orice ocazie speciala...
850Lei Fără TVA:850Lei
Sacou cu margele Sacou cu margele
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLSM001
Sacoul este din catifea, cusut manual cu margele colorate, tabloul ornamental fiind preluat de pe curelele cu margele barbatesti din Tara Nasaudului. Simbolul paunului este reprezentativ pentru zona, acesta regasindu-se pe partea din fata, spate si manecile sacoului, incadrat armonios intr-un camp d..
14.700Lei Fără TVA:14.700Lei
Tinuta Manuela Tinuta Manuela
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTTTM011
Tinuta Manuela este o creatie Virginia Linul. Acesta este format din trei piese: ie, vesta si fusta. Ia este confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cusuta manual cu motive florale. Vesta este din catifea neagra, cu broderie florala, albastru cu auriu.  Fusta este confectionata din stofa..
850Lei Fără TVA:850Lei
Vesta Biharia Vesta Biharia
Nou
Brand: Creatie Virginia Linul Model: LTRB001
Vesta Biharia este confecționată din catifea neagra, brodata cu motive florale pe toata suprafata ei. Poate fi purtata ca element de eleganta, adaptat atat la fusta, rochie sau pantalon/blugi...
750Lei Fără TVA:750Lei
Afişare 1 - 111 din 111 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.