Menu
Your Cart

Ii cu maneca scurta

Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCs013
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din gene..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeCRs012
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, cu ruja mare. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din gene..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeEas015
IE autentica romaneasca, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip clopotei, in nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din genera..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFs014
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poa..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeGs017
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip prescura, incadrate in coltisori, culoare maro si bej. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasau..
450Lei Fără TVA:450Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMsa008
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive geometrice, in nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mand..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMsnc010
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive geometrice, in nuante de negru si crem. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs009
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale, tricolor. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta cu mandrie din generati..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs007
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeVs016
Ie autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea violetei. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se poarta c..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeMs001
IE autentică din zona etnografică Someș, confecționată din pânză albinița, bumbac 100%, cu mânecă scurtă, cusută manual, cu motive florale colorate. Este o creație Virginia Linul, lucrată în atelierul propriu, de mâini măiestre din zona de origine, Țara Năsăudului. Se poartă cu mândrie din generație..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeRs006
IE autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive tip prescura, tricolor, incadrate cu coltisori. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudului. Se p..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs011
Ie autentica din zona etnografica Campia Transilvana, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual, cu motive florale de culoare neagra care ofera o eleganta deosebita. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origin..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFsr004
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului, nuante de rosu. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, ..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeFsa005
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea trandafirului, nuante de albastru. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origi..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeSs002
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit brazdat de apele de munte. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zon..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: VLIeVs003
Ie/Camesa autentica din zona etnografica Somes, confectionata din panza albinita, bumbac 100%, cu maneca scurta, cusuta manual cu motive florale inspirate de frumusetea campului inflorit. Este o creatie Virginia Linul, lucrata in atelierul propriu, de maini maiestre din zona de origine, Tara Nasaudu..
600Lei Fără TVA:600Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.