Menu
Your Cart

COSTUME POPULARE COPII

Brand: Creatie Virginia Linul Model: CBbSPc006
Costumul de baiat (varsta 6-7 ani) din regiunea Somes cu pieptar este compus din camasa, pantalon, brau, pieptar si clop. Camasa este confectionata din panza matador, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive florale, marginita cu coltisori negrii, finalizata cu cipca alba de bumbac. Pantalonii sunt con..
1.300Lei Fără TVA:1.300Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CFfG009
Costumul popular de fata Ginuca este compus din camasa, poale, zadii, brau si batic. Camasa si poalele sunt confecționate din panza matador, bumbac 100%, cusute manual, cu motive florale in nuante de rosu si negru. Zadiile (panzaturile/catrintele) sunt din PNA, tesute in razboi, manual, cusatura flo..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CFfS008
Costumul de fata din regiunea Somes este compus din camasa, poale, zadii, brau si batic. Camasa si poalele sunt confecționate din panza matador, bumbac 100%, cusute manual, cu motive florale. Zadiile (panzaturile/catrintele) sunt din PNA, tesute in razboi, manual, cusatura florala fiind executata ma..
400Lei Fără TVA:400Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CBbRb004
Descriere: Costumul popular romanesc de baiat, pentru botez, este compus din camasa, pantalon si brau. Camasa este confectionata din panza matador, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive geometrice in nuante de albastru si negru. Braul este tricolor, cusut manual. Pantalonii sunt confectionati din pa..
380Lei Fără TVA:380Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CBbR005
Costumul popular romanesc de baiat este compus din camasa, pantalon si brau. Camasa este confectionata din panza matador, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive geometrice in nuante de albastru si negru. Braul este tricolor, cusut manual. Pantalonii sunt confectionati din panza matador. ..
350Lei Fără TVA:350Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CBbSb001
Costumul  popular de baiat din regiunea Somes, pentru botez, este compus din camasa, pantalon si brau. Camasa este confectionata din panza matador, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive florale, marginit cu colțișori negrii. Braul este confectionat din stofa/catifea neagra, cusut manual, cu mot..
350Lei Fără TVA:350Lei
Costum traditional popular baiat Somes botez
Hot
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CBbSb003
Costumul de baiat pentru botez din regiunea Somes este compus din camasa, pantalon si brau. Camasa este confectionata din panza matador, bumbac 100%, cusuta manual, cu motive florale. Braul este confectionat din stofa/catifea neagra, cusut manual, cu motive florale. Pantalonii sunt confectionati din..
380Lei Fără TVA:380Lei
Brand: Creatie Virginia Linul Model: CFfSb007
Costumul de fata pentru botez din regiunea Somes este compus din camasa, poale, zadii, brau si batic. Camasa si poalele sunt confecționate din panza matador, bumbac 100%, cusute manual, cu motive florale. Zadiile (panzaturile/catrintele) sunt din PNA, tesute in razboi, manual, cusatura florala fiind..
400Lei Fără TVA:400Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.