Menu
Your Cart

Articole Virginia Linul - Ia RSS Feed

05 Aug Ia, haina care a îmbrăcat nu doar România
gabriel 1 5800
După anii în care nu ne mai săturam de jeanșii visați în comunism, iar costumul popular era un exponat de muzeu accesibil cel mult interpreților de muzică populară, românii au redescoperit frumusețea portului tradițional prin intermediul iilor redescoperite în dulapul bunicilor sau realizate cu multă migală de artiști precum bistrițeanca Virginia L..
25 Mar Interviu cu Virginia Linul. Cum au ajuns costumele populare românești la Washington DC
gabriel 0 1446
Numele Virginiei Linul din comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, a devenit un brand în sine de când meșterul popular a dus costumele populare cusute de mâna sa de pe Valea Someşului până la Muzeul Smithsonian din Washing­ton. Împreună cu alţi meşteri populari, Virginia Linul a fost cooptată în echipa designerului francez Philippe Guilet pentru a c..
14 Nov Muzeul Virginia Linul
gabriel 0 5773
A pus pe el frumusețea, culoarea și veselia florilor de pe câmp. L-a scos în lume, pe toate continentele și l-a transformat în sursă de inspirație pentru Phillipe Guillet, unul dintre cei mai mari creatori internaționali de modă, care l-a făcut vedeta colecției 100%.ro.Inspirată de el, Virginia Linul l-a adaptat zilelor noastre în propria Linie Tra..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.